Back to homepage
  English  Nederlands  Deutsch  Français  Español    
     Collectie Support Nieuwe collectie Organisatie Dealers Contact
 

 

Marjolein Bastin
Marjolein Bastin is een vermaarde illustratrice, die zich bij haar onderwerpkeuze laat inspireren door de natuur. Haar werk verschijnt wekelijks in Libelle, het toonaangevende vrouwentijdschrift in Nederland. Sinds ze is begonnen te publiceren in de Verenigde Staten, heeft ze ook daar grote successen geboekt. Doordat Lanarte erin geslaagd is de essentie van haar schilderkunst vast te leggen in borduurpatronen, kunt ook u de trotse eigenaar worden van een origineel kunstwerk van Marjolein Bastin in kruissteek.
lees verder
Maria van Scharrenburg
23008Maria van Scharrenburg is een bekende kunstenares, die op 22-jarige leeftijd begonnen is met plateelschilderen. Ze heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een veelzijdig artieste en verstaat de kunst van het aquarelleren, acryltekenen, boetseren en het toepassen van diverse textieltechnieken. Sinds 1982 is zij zich gaan toeleggen op het ontwerpen van kruissteekdessins.
lees verder
De kunst van Joadoor
34804%20200roder.jpgIn de kunstwerken van Joadoor voert “het mystieke” de boventoon. Hij haalt zijn inspiratie uit de klassieke oudheid, de religie en uit verschillende culturen. Sommige werken zijn gebaseerd op de Romeinse, Griekse en Egyptische cultuur, andere zijn gerelateerd aan...
lees verder